top of page

De donkere dagen voor Kerst

Heb je dat ook, dat je in november al kerstspullen in de winkels ziet liggen en denkt: 'Nu al?' Dat had ik ook altijd, totdat we nu zelf een studio-winkel hebben. Voor de zomer had ik al kerstcadeaus ingekocht en er komt elke week meer binnen. Ik kon het prima in de voorraadkast laten liggen. Maar nu dat de dagen korter worden en het buiten kouder wordt, heb ik gewoon behoefte aan warmte, gezelligheid, kaarsen en... een kerstboom.


Ja, ik heb gisteren dus de kerstboom al opgezet en versierd. Kon mezelf niet meer tegenhouden. Of iedereen er al toe is? Waarschijnlijk niet, maar ik word er heel blij van! Ik ben dol op de feestdagen. Lekker warm binnen met familie en vrienden of relaxed met z'n tweeën. Overal lampjes en kaarslicht, in de keuken worden nieuwe gerechten uitgeprobeerd, bordspelletjes spelen aan de eettafel, een 'corny X-mas' movie kijken. Ik denk dat het er ook mee te maken heeft dat iedereen het thuis gezellig maakt. En dat je anderen verrast met een mooi cadeau. Dat is natuurlijk helemaal mijn ding.


Ben jij ook zo'n 'sucker for Xmas'? Kom gezellig langs in de Twijnstraat en dompel je onder in 'the holiday spirit'. Neem een mooie kaars + kandelaar mee, kom alvast cadeaus shoppen, verwen je kerstboompje of kerstster met een handgemaakte BergsPotter pot. De vazen van PolsPotten zijn onweerstaanbaar en de delicate keramieken kopjes en vazen van Studio Ineke van der Werff zijn voor iemand die je echt heel lief vindt. Wist je dat Ineke al dat moois in haar atelier in Utrecht maakt? Er wordt heel veel moois in Utrecht gemaakt. Het is dan ook mijn persoonlijke missie om jullie kennis te laten maken met creatieve, Utrechtse makers. Maak ook kennis met de botanische illustraties van Veer&Moon, de buigbare, stalen wandplanken Befold van Stefan, de verzorgingsproducten en stoere geurkaarsen van barbier Pappas en de posters met ingepakte Domtoren van Marlou Brons - het Stadshuisje.


Ondertussen maak ik natuurlijk ook interieur ontwerpen, geef ik kleuradvies, kom ik bij je langs voor 'On the Spot Interieuradvies', maak ik een woning in Wittevrouwen klaar voor de verkoop en blijf ik mezelf ontwikkelen met de training Hospitality Design.

Een interieurconcept voor een restaurant of hotel ontwikkelen, dat staat dit jaar op mijn verlanglijstje. Er liggen hier al cadeautjes onder de kerstboom, zou het...?

Vol verwachting klopt mijn hart.


De feestdagen mogen van mij wel twee maanden duren. Oh, dat is in onze studio nu ook zo. Happy!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page