top of page

Waarom verkoopstyling een goed idee is

Plannen om te verhuizen en je huis te verkopen? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk uit de verkoop halen. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik laat het je graag zien!Deze woning uit 1890 heeft prachtige details zoals glas-in-lood ramen, originele plafond ornamenten en authentieke openslaande deuren naar de tuin. De charme van de woning wil je laten zien. Het huis stond al een tijd leeg, er stonden her en der nog dozen, spullen, troepjes. Het was er rommelig, niet schoon en duidelijk onbewoond. Een leeg huis verkoopt lastig. Veel bezichtigers kunnen zich moeilijk een voorstelling maken van de ruimte als er geen muebelen in staan. En je mist sfeer, warmte en uitstraling.


Voor verkoopstyling


De woning heeft aandacht en liefde nodig. De nieuwe kopers zullen investeren in het energiezuiniger maken van de woning, het inhalen van achterstallig onderhoud en willen vast gaan uitbouwen. De keuken was dusdanig slecht, dat we hebben besloten om die er alvast uit te halen. Nieuwe bewoners willen toch vaak een eigen keuken, badkamer en toilet uitkiezen. Daarnaast is er gekozen om alle wanden en plafonds (op het houtwerk na) fris wit te schilderen. Twee slaapkamers hadden paars en blauw gekleurde muren. Kleur is heel persoonlijk. Met witte wanden en plafonds kunnen nieuwe bewoners zelf accenten aanbrengen en het huis helemaal eigen maken.


Kijk wat opruimen, een schilderbeurt, meubelen, planten en mooie accessoires doen.


Na verkoopstyling


Je kunt maar één keer een eerste indruk maken...

Deze woning had iets meer nodig dan inrichten met tijdelijke meubelen en stylen met planten en interieur accessoires. Voor een goede, eerste indruk is ook de keuken verwijderd en zijn alle wanden en plafonds wit geschilderd. De tuin is ook gesnoeid, die was behoorlijk overwoekerd. Relatief kleine investering, grote verandering en hogere verkoopprijs! In dit geval heeft de investering van €13.000,- een geschatte hogere opbrengst tussen de €20.000-€50.000,- opgeleverd. Daarom verkoopstyling!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page