top of page

Welkom bij Huismus in Utrecht

Bijgewerkt op: 19 okt. 2023


Wat leuk dat je langs komt! Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Nicole, ook wel Huismus in Utrecht. Ik ben interieur architect en hou van Nederlands, Scandinavisch en Utrechts design. Duurzaam geproduceerd, gemaakt van eerlijke materialen, van dichtbij én design met kleur en lef.


Ik word er blij van om mensen te helpen met interieur advies en het maken van interieur ontwerpen. Gisteren kwamen Els en Jack langs in mijn studiowinkel om te vertellen dat ze heel erg blij zijn met het 'On the Spot Intereuradvies', waarvoor ik onlangs bij ze thuis ben geweest. De kleine aanpassingen die ze nu al hebben gedaan, zorgt al voor veel meer rust en ruimte in hun woonkamer + open keuken. Ze hebben ook al een ronde eettafel besteld, die voor nog meer ruimte en gezelligheid gaat zorgen. "Het voelde onrustig in de woonkamer, maar we hadden zelf nooit bedacht dat dat onder andere door die grote rotan wandlamp en vloerkleed met patroon kwam. We ervaren nu al meer rust en ruimte door een andere wandlamp en een organisch gevormd, natuurlijk vloerkleed", aldus Els. Daar word ik dus blij van!


Huismus in Utrecht heeft sinds maart 2023 een studiowinkel in de Twijnstraat 44 Utrecht. Dat is best spannend, want een pand huren en inrichten in de oudste winkelstraat van Utrecht is een hele investering. Maar in een kantoorpand werken, waar niemand spontaan binnen komt wandelen, dat is voor mij geen optie. Interieur architect is een creatief vak. Je wil laten zien wat je doet en mensen inspireren. Daarom verander ik de huiskamer in de winkel ook een aantal keer per jaar. Andere meubelen, andere kleuren, ander behang, nieuwe woonaccessoires. Als het goed is, zie je elke keer weer iets anders als je bij ons binnen stapt. En je bent altijd welkom om je te laten inspireren of om gezellig een kop koffie te drinken.


Kom snel een langs, Nicole


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page