top of page

Interieur Design

Badkamer monumentaal herenhuis
Kennismaken

Om een goed interieur ontwerp te kunnen maken, is met jou kennismaken het allerbelangrijkst. Waar woon en/of werk je? Wie wonen of werken er allemaal samen? Hoe wil je de ruimte(n) invullen? Wat is jouw dagelijkse routine? Welke stijl past bij jou? Houd je van klassiek, landelijk, minimalisme, metropolitan, urban jungle, uitbundig, veel kleur of ingetogen met veel wit? Het is de bedoeling dat de woning of kantoorruimte zich aan jouw wensen aanpast en niet andersom.

Pas als we precies weten wat jouw wensen zijn en hoe de ruimte eruit ziet, kunnen we verder met het maken van een concept en stijladvies.

Het is ook mogelijk om alleen een kleuradvies te krijgen of dat we door jouw woning lopen en dat ik je ter plekke interieurtips geef. Of neem een plattegrond en foto's mee naar onze studio, dan gaan we meteen samen aan de slag. ik kan een maatwerk offerte voor je maken of kies één van de onderstaande interieurpakketen. 

Concept + stijladvies

Nadat ik een goed beeld heb gekregen van jou en jouw wensen, kan ik aan de slag.  Allereerst maak ik een analyse van de ruimte(n). Dit is belangrijk om de mogelijkheden en onmogelijkheden van een ruimte in beeld te brengen. Daarna maak ik een moodboard met stijladvies voor de uiteindelijke sfeer en inrichting. Dit stijladvies is gebaseerd op de input die ik verkregen heb tijdens onze kennismaking. Dit stijladvies werk ik verder uit in een inrichtingsconcept.

Dit inrichtingsconcept vormt de basis voor het latere ontwerp. Dit is dus een cruciale fase. Voel je je thuis bij de interieurstijl en het concept, dan kan de ontwerpfase beginnen!

Voorlopig ontwerp

Nu we samen alle ingrediënten voor het maken van een goed ontwerp hebben verzameld, gaan we het ontwerp traject in.  De ruimte of ruimten worden op basis van de ruimtelijke analyse, de gekozen interieurstijl en het inrichtingsconcept ontworpen. Het eerste, voorlopige ontwerp is een ruwe schets van hoe het er straks uit gaat zien. Hoe is de indeling van de meubels? Welke kleuren en materialen gaan we toepassen? Belangrijke elementen worden gekozen. Maar het blijft in deze fase van het ontwerp nog bij een ruwe schets. Het voorlopig ontwerp presenteer ik en bespreken we samen. We gaan steeds een stap verder. Met uw feedback, kan ik een definitief ontwerp gaan maken.

Definitief ontwerp

Het definitief ontwerp levert weinig verrassingen op. Het is de uitwerking van een heel denk- en ontwerpproces dat we samen hebben beleefd. Er is wel een definitieve keuze gemaakt voor de typen meubels, de toegepaste kleuren, stoffen en materialen. Het definitief ontwerp kan desgewenst uitgebreid worden met een lichtplan. Ik raad dat iedereen aan, omdat goede verlichting enorm belangrijk is voor de beleving van een ruimte. Voel je je helemaal thuis bij het definitief ontwerp? Dan kan er ingericht worden!

 

Wat geldt voor een lichtplan, geldt voor het hele traject. Je kunt alleen een advies vragen voor de inrichting of verlichting van een bepaalde ruimte. Of misschien heb je alleen behoefte aan een stijladvies. Elke fase is een apart traject. De offerte die ik na onze kennismaking voor je maak, is opgebouwd uit de verschillende fasen + opties. 

Kennismaken

Inspiratie uurtje

Kom gezellig langs in de studio! Neem je plattegrond, foto's, wensen en vragen mee. Na een uur ga je geïnspireerd met slimme interieurtips, plannen en adviezen naar huis. 

Kosten €75,- 

Bij een vervolgopdracht wordt €50,- omgezet in een Huismus cadeaubon!

Schermafbeelding 2023-03-31 om 22.44.23.png
Lees meer

 Rondje door je huis

On the spot interieuradvies
 

Samen lopen we door jouw huis. Ik geef je ter plekke tips, advies en slimme interieur oplossingen. Alle adviezen bundel ik in een digitaal document. Daar kun je zelf mee verder of we gaan samen aan de slag. Huisbezoek plannen?

Kosten €275,- excl. reiskosten

an-opened-glass-doors-2022-05-18-19-51-29-utc.jpg
Lees meer

Inrichtingsadvies

Wat, waar en hoe?

Ga je verhuizen of wil je een ruimte opnieuw inrichten? Weet je niet wat je waar neer moet zetten? Past een kookeiland in de keuken of een bad in de badkamer. Nicole maakt 2 of 3 indelingsplattegronden voor je. Daar kun je zelf mee aan de slag of samen met de huismus. 

Kosten €375,- excl. reiskosten

architecture-design-drawings-building-model-on-bl-2022-12-21-12-17-53-utc.jpg
Lees meer

Samen wonen

Twee stijlen,
één thuis

Samenwonen, super leuk en spannend! Wat als je allebei een eigen stijl hebt. Kleuren, meubelen en ideeën die niet echt bij elkaar passen? Laat mij jullie helpen om een stijl te creëren waar jullie je allebei bij thuisvoelen. Wedden dat het lukt!

Kosten € 375,- excl. reiskosten

two-vintage-brass-keys-on-green-pastel-2021-08-29-03-04-06-utc.jpg
Lees meer
bottom of page