top of page

De leukste interieurstudio in de Twijnstraat nr 44!

Behang Oppulence bleu wall

Huismus in Utrecht is een interieur studio, winkel, showroom en de plek waar Nicole - interieur architect -  samen met makelaar Sebastiaan werkt. Je kunt bij ons een huis kopen/verkopen, huren/verhuren, maar ook inrichten, interieur advies krijgen, meubelen en behang kopen of mooie wooncadeaus kopen voor jezelf of iemand anders. 

Ik ben dol op Nederlands en Scandinavisch design. Loop bij ons binnen en ontdek fraaie ontwerpen van NL, Scandinavische en Utrechtse makers. Ik vind het belangrijk dat meubelen, wandbekleding en interieur accessoires duurzaam zijn geproduceerd en het liefst zo dichtbij mogelijk. Vandaar dat ik ook graag met lokale ondernemers werk.

Er wordt heel veel moois in Utrecht en NL gemaakt!

Op maat interieur advies, verkoopstyling, designs met lef

Net zoals een huismus ben ik graag thuis én fladder ik graag rond. Ik hou van verandering, mensen ontmoeten en contact maken. Daarom ontdek je steeds iets anders in de winkel en doe ik zoveel verschillende dingen: interieur- en kleuradvies, interieur ontwerp, verkoopstyling, ontwikkelen van interieurconcepten voor bedrijven, winkels, restaurants en hotels én een woon winkel runnen. Ik vind het leuk om jou te ontmoeten. Met de meeste makers in mijn winkel heb ik persoonlijke contact. Ik vind het fijn om te weten wie de designer is of de vertegenwoordiger van een merk. En dat ze mij ook kennen. Zo leuk als Ineke (Studio Ineke van der Werff) of Stefan (Befold) hun ontwerpen zelf in de Twijnstraat langs komen brengen en dat we dan even bijkletsen!

Benieuwd naar de winkel of naar wat ik voor jou kan doen? Kom gezellig langs in de Twijnstraat 44 of maak direct een afspraak met mij via online boeken op deze website.

Leuk je te ontmoeten!  Nicole Walma - Huismus in Utrecht

Nicole portret-kleur
Nicole Walma

huismus in Utrecht

 

Na jaren van creatief werk voor verschillende reclamebureaus als concept-ontwikkelaar en copywriter, combineer ik nu met veel plezier het 

communicatievak met interieur design. Van Dutch Design, mooi keramiek, bijzondere accessoires, planten en interieur design word ik erg blij.

Communicatie en interieur design, een bijzondere combinatie? Ik vind van niet. Een interieur is ook een vorm van communicatie. Thuis zegt het iets

over jou. Bij een bedrijf zegt het iets over de organisatie en de mensen

die er werken.

Sinds juni 2013 ben ik ook verkoopstylist, aangesloten bij het landelijke netwerk van House of KIKI. Wilt u uw huis verkopen? Ik help u graag uw woning verkoopklaar te maken. Uiteraard maak ik meteen mooie verkoopfoto's voor de makelaar en voor websites zoals Funda. 

Kiki verkoopstyling
Oily vase PolsPotten.JPG

Favorieten

Mijn interieur favorieten van dit momentIk ben dol op keramiek. Een mooie vaas, vogelhuisje of bijzonder servies. De Oily folds vazen van Pols Potten toveren een glimlach op je gezicht!  Zie foto hierboven.Al het keramiek van Ineke van der Werff vind ik prachtig. Vazen, mokken, kopjes, borden. Allemaal handgemaakt in haar atelier in Utrecht. Geen stuk is hetzelfde. Zie foto linksonder.

 

Maak een statement met deze Roman vazenset van PolsPotten. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. In de winkel vind je de Evening set.

Keramiek Ineke van der Werff Utrecht
Roman vases evening set 4
bottom of page