top of page

@work

Breakroom in kantoorpand Hilversum

Voor een bedrijf in Hilversum is een breakroom gemaakt. Een ruimte waar je een kop koffie kunt drinken, informeel kunt overleggen en waar de vrijdagmiddag borrel wordt gehouden.

 

Om kosten te besparen, is er gekozen voor een industriële look. De muren zijn niet afgewerkt en de leidingen zijn niet verstopt in een verlaagd plafond. Het plafond is wel bewerkt met een geluisabsorberende coating voor een prettige akoestiek.

 

De meubelen zijn allemaal van IKEA. Zodra ik foto's van het gezellige keukenblok heb (andere kant breakroom), plaats ik ze erbij...
 

Ontwerp fietsstalling Rijkswaterstaat Utrecht

In het kader van het project Westraven Beter Bereikbaar heeft Rijkswaterstaat mij gevraagd een ontwerp te maken voor een prettigere uitstraling van hun fietsstalling. Ondergrondse fietsstallingen zijn doorgaans niet de meest inspirerende omgevingen. Ik heb het concept 'Fietsen natuurlijk!' ontwikkeld met een sfeer die past bij het fietsen naar het werk. Grote fotoframes met koeien, bloemen en gras aan de wand. Een verticale tuin bij de entree naar de stalling. Functionele en decoratieve kapstokken voor regenkleding en spiegels om te kijken of je na het fietsen wel representabel genoeg bent om te gaan werken. 

 

 

Stand Betuweroute
at Dutch Design Week

Voor opdrachtgever ProRail is deze stand voor de Betuweroute ontworpen. Het communicatie-concept luidt: De Betuweroute, een sterk staaltje Nederland ontwerp. We koppelen de nieuwe spoorlijn voor internationaal goederenvervoer aan het succes van Dutch Design. De spoorlijn is immers ook een Nederlands ontwerp dat met oog voor het omliggende landschap is ingepast.  

We kozen ervoor om met de Betuweroute op de Dutch Design Week te Eindhoven te gaan exposeren. Op de stand kon gestemd worden op hét relatiegeschenk voor de Betuweroute. Vijf studenten van de Design Acadamy Eindhoven ontwierpen een DD-geschenk die in vitrines werden tentoongesteld.   

bottom of page